İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi Gezisi Gerçekleştirildi

Kariyer Merkezi ve Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı işbirliği ile düzenlenen İstanbul Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Merkezi gezisi 30 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlisi Halime Nur SEZER eşliğinde düzenlenen gezimizde, rehber öğretmen Halil VAROL ilk olarak BİLSEM hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğrenci profilinden ve uygulanan zeka testlerinin içeriğinden bahseden Varol, gelen öğrencilerin hangi aşamalarda nasıl süreçlerden geçtiğini anlattı.  Kuruma öğretmen seçiminin nasıl yapıldığını ve hangi süreçlerden geçerek bu kurumda öğretmen olunabilir sorularının cevabını verdi. Eğitim modelinden ve kuruma kaydolan çocukların uyum grubunda geçirdikleri evreler öğrencilerimize örnekler verilerek anlatıldı. Konuşmasının ardından öğretim görevlimiz Halime Nur Sezer tarafından Halil Varol’a hediye takdimi sonrasında kurumda, biyoloji kimya laboratuvarı, çini resim atölyesi, robotik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi, sosyal bilimler atölyesi gezilip burada yapılan eğitimler hakkında bilgi verilerek gezimize son verildi.