Kasımpaşa Çocuk Yuvası ile Sea Life Akvaryum’da Çocuklar Gibi Şendik

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri liderliğinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerimiz hızla devam ediyor. Kasımpaşa Çocuk Yuvası ile birlikte bu kez de Sea Life Akvaryum’a gittik. Sualtı dünyasını çocuklarımızla birlikte keşfe çıktık ve mutlu bir gün geçirdik.

Etkinliğimiz, Renkli Yaşam Kulübü Başkanı ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencimiz Büşra Günlemiş ve yardımcısı Nurdan Günay, Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencilerimizden Ecrin Çakır, Gülay Tiryaki, Elif Coşkun, Filiz Gültekin, Feyzanur Kılıç, Kader Ahlat, Büşra Bayraktar, Süheyda Dağdeviren, Hukuk Fakültesi öğrencilerimizden Muhammet Uğuz, Mustafa Cıngır ve İç Mimarlık öğrencilerimizden Ömer Türeli organizasyonu ile gerçekleşti.

Gezimize Kasımpaşa Çocuk Yuvası öğrencileriyle birlikte yuvanın hocalarından Gülay Erdinç ve Aynur Yıldız Şahin, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Serhat Haznedaroğlu, Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ayşe Tuğba Kar katılım sağladı.

Sea Life Akvaryum Koordinatörlerinden Sebla Karayel’in desteği ile 65 kişi olarak ücretsiz giriş yaptığımız gezimiz, geziye katılan çocuklarımızın tatlı tebessümleri ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne gönül dolusu teşekkürleri ile son buldu.