Kariyer Panelimizde Montessori Eğitimi Üzerine
16 Mayıs 2017

Kültür, Sanat ve Kariyer Etkinliğimizde Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ve Çocuk Gelişimi Programı için düzenlenen panelimizde Palet Eğitim Kurumları Koordinatörü Wardah Tanwer  öğrencilerimizle bir araya geldi.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İsa Kaya, Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız ve Çocuk Gelişimi Program Başkanı Mehmet Hanifi Akyüz’ün katıldığı etkinliğimizde Tanwer, Montessori Eğitimi’ne dair bilgiler vererek öğrencilerimizin çalışabilecekleri alanları yakından tanıyabilmelerine yardımcı oldu.

Montessori Eğitimi hakkında yapmış olduğu sunumunu videolarla da destekleyen Tanwer, Montessori Sistemi’nin öğrenciler üzerindeki olumlu etkilerine değinerek uygulamalı örnekler gösterdi. Panelimiz, Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız’ın teşekkür konuşması sonrasında Tanwer’e hediye takdimiyle son buldu.