Kazısız Teknolojiler Seminerleri Üçüncüsüyle Devam Ediyor
19 Kasım 2018

Mühendislik Fakültesi, Yapı ve İnşaat Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Kazısız Teknolojiler Seminerlerinin üçüncüsü 14 Kasım Çarşamba günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti.

AG Mühendislik Genel Müdürü Dr. Ahmet Güleç seminere paradigmaların tanımı ve dünyada değişen paradigmalar konusuyla başladı. Altyapı uygulamalarının kazısız teknolojilerle beraber yeni uygulamaları ve avantajlarından bahseden Güleç, kazısız teknolojilere neden gerek duyulduğunu ve hangi durumlarda kazısız teknoloji kullanmamız gerektiğini detaylı bir şekilde öğrencilerimize aktardı.

Seminerimiz, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz'ın AG Mühendislik Genel Müdürü Dr. Ahmet Güleç’e hediye takdimiyle tamamlandı.