Mimarlar Ve Mühendisler Grubu Kariyer Etkinlikleri Toplantısı

Üniversitemiz Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi öğrencilerimiz için sektörel işbirlikleri görüşmeleri çerçevesinde 7 Nisan Salı günü Mimarlar ve Mühendisler Grubu ile toplantı gerçekleştirdi. Kariyer Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL, Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN ve Sürekli Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Serhat HAZNEDAROĞLU; Mimarlar ve Mühendisler Grubu yönetim kurulundan MMG Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Osman ÖNCEL, Genel Sekreter Murat ALPAY, Proje Geliştirme Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yalçın BOZTOPRAK, İnşaat Komisyonu Başkanı Yasir YILMAZ ve İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu Başkanı Sunullah DOĞMUŞ ile görüşme gerçekleştirdi.

Toplantıda Teknik ve Pratik Saha Gezileri, İş ve Staj Yönlendirme Çalışmaları, Tecrübe Aktarım Seminerleri, Liselere Yönelik Projeler Geliştirilmesi, Sektör Diyor ki Projesi, Sektörde Masan Hazır Projesi, Sürekli Eğitim Merkezi tarafından MMG Üye firmalarına yönelik gerçekleştirilebilecek eğitim çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Özellikle Mimarlık Bölümü ve Mimarlık Tasarım Bölümü öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilebilecek kariyer günler, staj çalışmaları ve teknik geziler üzerinde durulan toplantının sonunda MMG yönetim kurulu üyelerine Üniversitemiz diğer bölümleri ile gerçekleştirilen Kariyer Merkezi Hizmetleri ile Sürekli Eğitim Merkezi eğitimleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen toplantının detaylarına MMG'nin kurumsal sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

http://www.mmg.org.tr/5-ziyaretler/864-mmg-den-fsmvu-kariyer-girisimcilik-ve-mesleki-test-merkezine-ziyaret.html