Mühendislik Fakültesi Uyum Günleri

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim Yılı başlangıç etkinlikleri kapsamında Haliç Yerleşkesinde Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile 21.10.2014 Salı günü Üniversitemize yeni başlayan ve Hazırlık Okulundan 1. Sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik Uyum Günleri programı gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ Hocamızın açılış konuşmasıyla başlayan Uyum Günleri programımızda, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet KÖSEM, Öğrenci İşleri Daire Başkan vekili Emre BAYIR, Kütüphane Dokümantasyon Şube Müdürü Lütfü KILINÇ, Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL öğrencilerimize eğitimleri boyunca destek olacak birimler hakkında bilgi vererek eğitim, sağlık, sosyal, kültür, öğrenci işleri, kütüphane, bilgi işlem, kişisel gelişim ve kariyer çalışmaları kapsamında öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Tüm birimler hakkında detaylı bilgi alabilecekleri Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile hazırlanan “FSMVÜ’de Yaşam Rehberi”nin öğrencilerimize dağıtılmasının ardından çekilen aile fotoğrafı ile programımız sona erdi