Öğrencilerimiz Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde Çok Mutlular

“FSMVUyenidonem” hashtag’i ile Twitter üzerinden yeni döneme dair duygu ve düşüncelerin anlatıldığı Hashtag Yarışması sonuçlandı. 20 Ekim Salı günü Haliç Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen organizasyon ile tablet, saat ve kitap hediye çeki kazanan öğrencilerimiz ödüllerine kavuştu. Mansiyon ödüllerinin de sahiplerini bulduğu etkinlikte, öğrencilerimiz “Sosyal Medya ve Google Reklamları” isimli seminer ile sosyal medya kullanımı hakkında da bilgi sahibi oldular.

Optimal Project Management’ın sponsorluğunda 20 Eylül tarihinde başlattığımız Hashtag Yarışmamızın kazananları açıklandı. “FSMVUyenidonem” etiketiyle atılan tweetlerde, öğrencilerimizin Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nde okudukları için kendilerini şanslı hissettikleri ve tarihi yerleşkelerde bulunmaktan büyük keyif aldıkları bir kez daha anlaşıldı.

Psikoloji bölümü öğrencimiz Nazım Melih KAHRAMANLAR “FSMVÜ öğrencisi=1940'larda Şişli’den arazi alan dede. FSMVÜ'lü olduğumuza bahtiyar olacağız gelecekte :)” tweet’iyle üçüncü olarak babil.com’dan 200 TL değerinde hediye çeki, Hukuk bölümü öğrencimiz Saliha Ebrar İLHAN “Fatih için İstanbul ne ise, benim için de FSMVÜ o. Fatih, İstanbul’u FSMVÜ gönlümü fethetti :)” tweet’iyle ikinci olarak Saat&Saat’ten 300 TL değerinde hediye çeki ve Grafik Tasarım bölümü öğrencimiz Yunus ÇARBOĞA “Mecnunlara Leyla gerek, bize FSMVÜ” tweet’iyle birinci olarak tablet kazandı. Ödülleri sırasıyla Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet Hanifi AKYÜZ ve Optimal Project Management Yönetim Kurulu Üyesi Reha YELTEKİN takdim etti.

“FSMVUyenidonem” etiketiyle attıkları tweetlerle en çok “retweet” ve “favori” alan öğrencilerimiz ise mansiyon ödülleri kategorisinde ilk üçe girdiler. Adalet Programı öğrencimiz Betül BOR, “Sizi bilmem de çınar altında kafesalvador bardağıyla çay içtiğimde kendimi finallerden AA almış gibi hissediyorum” tweet’iyle, Biyomedikal Mühendisliği öğrencimiz Gül Banu AYDIN “Hocalar şahane, ortam sıcak ve sevimli, Çınaraltı nostaljik, verilen değer Hayırlı olsun o zaman!” tweet’iyle ve Hukuk öğrencimiz Edanur ATAŞ “Ben yeniyim galiba? Haydi Bismillah. Beklenti büyük, cepte bi akbil bi de umut var zaten” tweet’iyle mansiyon ödüllerini kazandılar. Öğrencilerimize mansiyon ödüllerini konuşmacılarımız Altan ÇOLAK, Furkan REİS ve Sürekli Eğitim Merkezi Genel Koordinatörü Serhat HAZNEDAROĞLU takdim etti.

Sosyal medyanın günümüz dünyasındaki yerini ise sosyal medya uzmanı konuşmacılarımız anlattı. “Bu gücü nasıl etkili kullanabiliriz, özellikle öğrencilerimiz sosyal medya kullanımını eğitim ve kariyerleri açısından nasıl verimli kullanabilir” sorularına cevaben; Sempeak Kurucusu Altan ÇOLAK “Google Reklamları ve Ajansları”nı, Red and Grey Media Kurucu Ortağı Furkan REİS ise “Sosyal Medya’nın Hayatımız Üzerine Etkileri ve Etkin Kullanımları”nı anlattı. Öğrencilerimizin yoğun katılım sağladığı seminerimiz ilgiyle dinlendi.

Optimal Project Management Yönetim Kurulu Üyesi Reha YELTEKİN’in sosyal medyanın önemi üzerine kısa bir konuşma yaptığı etkinliğimizden öğrencilerimiz mutlu bir şekilde ayrıldı.