Ozancan Prefabrik Yapı Elemanları İş Sahası Gezisi
7 Aralık 2018

İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Yapı ve İnşaat Kulübü işbirliğiyle 6 Aralık Perşembe günü Ozancan Prefabrik üretim tesislerine iş sahası gezisi düzenlendi.

Gezimize rehberlik eden İnşaat Teknisyeni Ömer Çiftçi, öğrencilerimize prefabrik yapı elemanları hakkında bilgi verdi. Üretim sürecini sahada uygulamalı olarak anlatan Çiftçi, fabrika içerisindeki iş güvenliğinin önemine değindi. Gezimiz, prefabrik yapı elemanlarında kullanılan betonun dayanım testinin yapıldığı laboratuvarın incelenmesiyle sona erdi.

Ozancan Prefabrik, ürettiği prefabrik imalatlarla başta fabrika inşatları, konut, AVM, spor salonu, pazar yeri, öğrenci yurt binaları, okul, otopark, endüstriyel yapılar (fabrika – depo – antrepo - soğuk hava deposu vb.), köprü, istinat yapıları, dere ıslahı inşaatları gibi çok çeşitli uygulamalarda yatırımcılara ve müteahhitlere hizmet vermektedir.