PDR Öğrencilerimizle Tecrübenin İzinde

Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Hocalarımız ve öğrencilerimizle 17 ve 24 Mart 2017 tarihlerinde Adile Sultan Kasrı Öğretmen Huzurevi’ni ziyaret ettik.

Bölüm öğrencileri Aslı Nur İpek, Fadile Zeynep Çavuş, Murat Zengin ve Lider Göçeroğlu organizasyonunda iki grup halinde gerçekleştirilen gezimize Bölüm Hocalarımızdan Yrd. Doç. Dr. Tuğba Bingöl, Yrd. Doç. Dr. Nihan Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Serhat Arslan da katılım gösterdi. Eğitime yıllarını vererek binlerce öğrencinin hayatına dokunan emekli öğretmenlerimizin kaldığı huzurevine ziyaretimizin amacı, onların değerli tecrübelerini paylaşmak ve önerilerini dinlemekti. Geleceğin öğretmenleri olacak öğrencilerimize kendi eğitim ve öğretim hikayelerini anlatan büyüklerimiz böylesi ziyaretlerden duydukları memnuniyet ve mutluluğu da dile getirdiler. Tatlı bir sohbet eşliğinde tecrübe paylaşımı olan ziyaretimiz, öğrencilerimizin hazırladığı hediyeleri öğretmenlerimize takdimi ve çekilen hatıra fotoğraflarıyla sonlandı.

Aynı gün Huzurevi ile aynı alanda yer alan ve hepimizde ayrı bir yeri olan Tarihi Hababam Sınıfı Müzesi’ni de gezme fırsatı bulduk. Repliklerini birçoğumuzun ezbere bildiği unutulmaz filmin çekildiği sıralarda fotoğraf çekerek ziyaretimizi tamamladık.