Pratik İş Sahası Gezilerimizde Yeni Durağımız Delta Trade Company Oldu

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Teknolojiler Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Delta Trade Company İş Sahası Gezisi 16 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avni Morgül yönetiminde, Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz’ın organizasyonunda gerçekleştirilen gezimize Biyomedikal Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerimizden 14 kişilik grup katıldı.

Gezimiz kapsamında ilk olarak Delta Trade Company Dijital Teknoloji Servisi Genel Müdürü Hüseyin Demirdoğan ve Asistan Proje Yöneticisi Emir Hardal öğrencilerimize firmalarını gezdirerek bünyelerinde bulunan cihazlar ve iş alanı hakkında detaylı bilgiler verdi. Özel girişim olarak kurulan firma bünyesinde tüm hastane tıbbi cihaz ve laboratuvar ekipmanları ithalatının yapılarak Türkiye pazarında ve çevre komşu ülkelerde (Kuzey Irak, Moldova, Suriye, Lübnan ve Kosova) satışının yapıldığını anlatan Demirdoğan, cihaz kurulumları, kullanıcı eğitimleri, teknik servis ve satış sonrası hizmetlerin yüksekokul, üniversite mezunu teknisyen ya da mühendis kadrosu tarafından verildiğinden bahsetti. Ayrıca staj konusunda öğrencilerimizin başvuru yapabileceklerini belirterek gelişimleri açısından staj sürelerini uzatabileceklerinin de altını çizdi.

Misafirperver firma yetkililerinin hazırlamış oldukları ikramlar ve hediyelerin verilmesinin ardından gezimiz, Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Avni Morgül’ün,  Genel Müdür Hüseyin Demirdoğan’a hediyesini takdimi ile tamamlandı.