İnşaat Yüksek Mühendisi Habip Koçak Köse ile Bir Araya Geldik

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi tarafından tasarlanan Sektör Diyor Ki Projesi kapsamında öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla sektörün yetkili isimleriyle yaptığımız röportajlar devam ediyor. Bu hafta 6. röportajımız, Temelkon Mühendislik İnşaat Yüksek Mühendisi Habip Koçak Köse ile Kariyer Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre Özmen tarafından gerçekleştirildi. 

Röportajda iş hayatının yeni mezun öğrencilere yönelik beklentileri, öğrencilerimizin mezun olmadan önce kazanmaları gereken yetkinlikler ve yeni nesil iş ortamına dair konuları ayrıntılı ve keyifli bir şekilde konuştuk. Konuğumuz olan Köse, inşaat mühendislerinin şantiyelerdeki çalışma alanları ve şartları hakkında da tecrübelerini aktardı.

Sektör Diyor Ki Projesi kapsamında gerçekleştirilen tüm röportajlar Kariyer Merkezi internet sayfasında yer alacaktır. Ayrıca röportajların yazılı hallerine Kariyer Rehberi kitapçığında yer verilecektir. Üniversitemiz bölümlerine uygun olarak belirlenen önemli firma ve kurumların insan kaynakları müdürleri ve yetkilileriyle yapılacak röportajlarımız periyodik olarak devam edecektir.

 

Röportajımızın tamamını izlemek için tıklayınız