Sivil Havacılık Öğrencilerimizle Atatürk Havalimanı’ndaydık

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizle TAV’ın misafiri olarak Atatürk Havalimanı’ndaydık.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizin çalışabilecekleri iş sahalarını yakından tanımaları amacıyla düzenlediğimiz iş sahası gezilerinde durağımız yeniden TAV (Tepe Akfen Airports) oldu.

Geçtiğimiz dönem iş sahası gezimize iştirak edemeyen birinci sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleştirdiğimiz iş sahası gezimizde öğrencilerimize TAV İstanbul Terminal İşletme Memuru Oğuz Oflaz eşlik etti.

Oğuz Oflaz, öğrencilerimize Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde verilen yolcu hizmetleri, güvenlik hizmetleri, uçuş ve bilet kontrol ve bilişim hizmetleri konularında detaylı bilgiler verdi.

Gezimiz esnasında öğrencilerimizin sorularını da yanıtlayan Oflaz, öğrencilerimize mezuniyet öncesine dair tavsiyelerde de bulundu. Havacılık sektöründe İngilizce’nin son derece önemli olduğunu söyleyen Oflaz, yabancı dil bilgisi ve kişisel gelişimin mezuniyet sonrasında kişileri bir adım öne çıkaracağına vurgu yaptı.