TAV Atatürk Havalimanı İş Sahası Gezilerimiz Başladı
23 Aralık 2016

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı işbirliğiyle 14 Aralık Çarşamba günü düzenlenen iş sahası gezimizde durağımız Atatürk Havalimanı’ydı.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Gülnaz Karahan yönetiminde ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörümüz Emre Özmen’in  organizasyonunda gerçekleştirilen gezimize Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerimizden 20  kişi katıldı.

TAV İstanbul Terminal İşletme Memuru Egemen Beytor, öğrencilerimize Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar bölümünde verilen yolcu hizmetleri, güvenlik hizmetleri, uçuş ve bilet kontrol ve bilişim hizmetleri konularında bilgi verdi. Ayrıca gezimiz sırasında host ve hostes personelleriyle bir araya gelen öğrencilerimiz, merak ettikleri soruları kendilerine yönelterek değerli cevaplar aldı.  Gezimiz, Beytor’a takdim edilen hediye ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

İş sahası gezilerimiz üniversitemizdeki tüm öğrencilerimiz için fakülte ve kulüplerimiz işbirliğiyle devam edecektir.