TEKDER ile Yeni Projeler ve İşbirlikleri Üzerine

Bilim ve teknolojinin gelişimine yön verme ve uluslararası alanda söz sahibi bir sivil toplum kuruluşu olma vizyonu ile yola çıkan, 1987 yılından bu yana teknik eleman ve alanında uzman mühendisleri tek bir çatı altında toplamayı başarmış ve projeleri ile adından sıklıkla söz ettiren TEKDER’in yetkilileri ile TEKDER İstanbul İl Başkanlığı’nda buluştuk.

TEKDER Yayınlar Komisyonu Başkanı Fatih Kafalı ve İstanbul Şube Sekreteri Emrullah Köker’in katıldığı toplantımızda; Mühendislik Fakültesi öğrencilerimiz için iş sahası gezilerinden tecrübe aktarım seminerlerine, sektörün beklentilerinden staj ve teknik alanda yapılan çalışmalara uzanan keyifli sohbette önümüzdeki dönem işbirliği ile gerçekleştirilecek etkinliklerimizin aylık ve yıllık planlamalarını tamamladık.

Hendese, FSMVÜ’lü Yazarlar Arıyor

Yalnızca Mühendislik Fakültesi öğrencilerini değil, Üniversitemiz genelindeki tüm öğrencilerimizi ilgilendirecek bir haberimiz daha var! TEKDER’in imtiyaz sahibi olduğu bilim, teknoloji ve düşünce dergisi Hendese, söz konusu alanlarda haber, yazı ve röportajları ile destek verebilecek yazarlar arıyor. Bilim, teknoloji ve düşünce alanlarına ilgi duyan öğrencilerimizin yazılarını keyifle okuyabileceklerini ve kuruldan geçmesi halinde yayınlayabileceklerini belirten TEKDER Yayınlar Komisyonu Başkanı Fatih Kafalı, dergi alanındaki çalışmaların yeni dönemde hızlanacağını söylüyor.