Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı Toplantısı

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Başkanı ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Av. Hamza AKBULUT, Method Research Company Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çelik ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet AVCI ile birlikte, STK'ların toplumsal bütünleşmeye ve gelişmeye katkıları ile sosyal sorumluluk projelerindeki rolleri üzerine toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca STK'ların profesyonel yapılanmaları ve daha etkin hizmet edebilmeleri için gerekli sistem ve altyapı kurgusu, stratejik planlama ve hizmet içi eğitimleri ile öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili yönlendirilmeleri üzerine derinlemesine analizler yapıldı.