Vodafone Arena İnşaatı Teknik Gezi

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi pratik iş sahası gezileri kapsamında Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ile Mühendislik Fakültesi Yapı ve İnşaat Kulübü işbirliğiyle 9 Aralık Salı günü Vodafone Arena İnşaatına gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizin teorik eğitimleri yanında pratik iş sahasında karşılaşacakları iş koşulları hakkında daha yakından bilgi edinmeleri amacıyla düzenlenen Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi iş sahaları gezilerimizin üçüncüsü Mühendislik Fakültesi Yapı ve İnşaat Kulübü çatısı altında İnşaat Mühendisliği, Mimari Restorasyon ve Mimarlık Bölümleri öğrencilerinden 30 kişilik grup ve Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Genel Koordinatörü Soner ÖRNEKOL ve Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Emre ÖZMEN’in katılımlarıyla gezimizi gerçekleştirdik.

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı işbirliği ile düzenlediğimiz pratik saha gezilerimiz devam edecektir.