Uyum Günleri Programı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından her sene yeni girişli önlisans ve lisans öğrencilerine özel olarak düzenlenen bir programdır.

Programın temel amacı; yeni öğrencilerimizin Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin akademik ve sosyal hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmaktır. Program kapsamında tüm kampüslerimizde 13 bölüm ve 4 meslek yüksek okulu programında eğitim gören öğrenciler akademik eğitimlerinin yanında idari konularda da birim yöneticilerinden bilgi edinirken, üniversite içinde öğrenciye verilen kariyer hizmetleri, bilgi işlem sistemleri, sağlık, kültür ve spor etkinlikleri, öğrenci işleri, kütüphane hizmetleri, sürekli eğitim merkezi bünyesinde eğitim ve sertifika programları ilgili de bilgi alırlar.

2015 – 2016 eğitim öğretim döneminde de Üniversitemiz Haliç, Küçük Çamlıca, Kandilli ve Atik Valide yerleşkelerinde öğrencilerimizle bir araya gelerek Üniversitemizdeki tüm akademik ve idari birimler hakkında bilgilendirmeleri gerçekleştirdik.