FSMVÜ | Kariyer Merkezi

Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | 2. Mezun İlişkileri Çalıştayı
2. Mezun İlişkileri Çalıştayı

Üniversitelerin mezunlarıyla olan iletişimini güçlendirmek ve mezunlarının desteklerini alarak üniversite-mezun iş birliklerinin geliştirmesi için çalışmalar yapan mezun ilişkileri birimlerinin faaliyetleri ve uzun vadedeki faaliyet planlarını oluşturma süreçleri hakkında bilgilerin paylaşılacağı, birincisi 30 Kasın 2018'de İstanbul Kültür Üniversitesi "Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi" tarafından düzenlenen "Türkiye'deki Üniversitelerde Yürütülen Mezun İlişkileri Çalışmalarının İncelenmesi ve İnovatif Yaklaşımlar" konulu çalıştayın bu yıl ikincisi düzenlenecektir.

Bu kapsamda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Merkezi ile Mensuplar ve Mezunlar Derneği tarafından 14 Haziran 2019 tarihinde ikincisi düzenlenecek çalıştayımıza ait program ve bilgiler ekte sunulmuştur. Üniversitenizin Kariyer Merkezleri ve/veya Mezun İlişkileri Birimlerinde görev yapan yönetici, Koordinatör ve/veya uzmanların katılımından onur duyarız.

Program akışı için tıklayınız.

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Topkapı Yerleşkesi - Konferans Salonu