Dönemin Son Hayalimdeki Gelecek Semineri'nde Öğrencilerle Buluştuk

Ara dönem tatili öncesi son Hayalimdeki Gelecek Seminerimizle Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldik.

Üniversitemiz Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle, lise öğrencilerinin doğru meslek sahibi olarak mutlu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz Hayalimdeki Gelecek Seminerleri için 18 Ocak Çarşamba günü Şehit Muhammed Fazlı Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeydik.

Öğrencilerin sorularıyla aktif katılım sağladığı seminerde Merkez Müdürümüz Soner Örnekol, meslek seçimleri, kişisel yetenekler, beceriler ve bu adımları dikkate alarak mutlu bir geleceğe hazırlanmaları konuları üzerinde durdu. Seminerin uygulamalı bölümleriyse öğrencilerin katılımıyla daha renkli hale geldi.

Sınava hazırlık süreci, kişisel yeteneklerin fark edilmesi, yetkinliklerin meslek seçimine etkisi ve üniversite hayatı konularına yer verdiğimiz seminerlerimizle yeni dönemde yine lise öğrencileriyle buluşmaya devam edeceğiz.