5. Kültür Sanat ve Kariyer Günleri 25 Nisan’da Haliç’te

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kültür Sanat ve Kariyer Günleri başlıyor! Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte sanat atölyeleri ve spor faaliyetleri ile onlarca firma öğrencileri bekliyor.

“Bahar Dalında Türküler Konseri” ile Haliç renkleniyor!

5. Kültür Sanat ve Kariyer Günleri’ne, dünyaca ünlü arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu ve topluluğu konuk oluyor. Farklı müzik türleriyle iş birliği içinde ürettikleri yeni tarzlarla dikkati çeken Şirin Pancaroğlu Topluluğu, “Bahar Dalında Türküler” konseri ile baharın tazeliğini yerleşkeye taşıyor.

Kültür ve Sanat Etkinlikleri gün boyu devam edecek

İlham verici müzikler eşliğinde sanat atölyeleri ve kulüplerle yakından temas fırsatı gün boyu devam edecek.

Eğlence ile spor bir arada

Mas güreşinden mangalaya, okçuluktan zeka oyunlarına, kas ve beyin gücünü aynı anda çalıştıran sporları deneyimlemek serbest!

Kariyer Gelişim Etkinlikleri

Öğrencilerimiz Haliç’te kurulacak stantlarda Türkiye’nin önde gelen firma ve kurumlarıyla yüz yüz iletişime geçip staj ve iş imkânlarını konuşabilecek.

Etkinlik Türü : Diğer
Konum : Haliç Yerleşkesi