Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Pratik İş Sahası Gezisi
8 Haziran 2015

Meslek Yüksekokulu Adalet Programı ve Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne pratik iş sahası gezisi düzenlenmiştir.

Kariyer Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ayşe Tuğba KAR’ın planlamasıyla yapılan 2 saatlik gezimize Adalet Programı öğrencilerimizle beraber Öğretim Görevlilerinden Evrim ATASOY ve Ülkü Zeynep AKPINAR da katılım gösterdiği gezi kapsamında düzenlenen seminerde, Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin GÜNGÖR kurumun çalışma şekli, görevleri ve Adalet Programı mezunu öğrencilerin kurumda çalışma imkânları hakkında bilgi verdi. Psikolog Hülya AYHAN ise kurum bünyesinde şüpheli, sanık ya da hükümlülere verilen seminer ve psikolojik danışmanlık hizmetleri üzerine konuştu. Öğrencilerimiz, Hüseyin GÜNGÖR eşliğinde kurumun bölümlerini gezerek işleyiş ve gönüllü staj uygulaması üzerine bilgi aldılar.   

Öğrencilerimizin teorik eğitimleri yanında pratik iş sahasında karşılaşacakları iş koşulları hakkında daha yakından bilgi edinmeleri amacıyla gerçekleştirilen pratik iş sahası gezilerimiz periyodik olarak devam edecektir.