Sektör Diyor Ki Röportajlarımız İnovasyon Uzmanı Salih Keskin ile Devam Ediyor
24 Haziran 2015

Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi tarafından tasarlanan Sektör Diyor Ki Projesi kapsamında öğrencilerimizin kariyer planlamalarına destek olmak amacıyla sektörün değerli isimleriyle yaptığımız röportajların 8.’sini İnovasyon Nasıl Yapılır? Perakendede İnovasyon ve Pazarlamada İnovasyon kitaplarının yazarı Salih Keskin ile gerçekleştirdik.

Kariyer Merkezi Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Ayşe Tuğba Kar tarafından  gerçekleştirilen röportajda, iş hayatının yeni mezun öğrencilere yönelik beklentileri ve öğrencilerimizin mezun olmadan önce kazanmaları gereken yetkinlikler üzerine konuşuldu. İnovasyon alanında kitaplar yazan, eğitim veren ve çalışmalar yapan Keskin, amacını yeni nesil gençlerin farkındalığını inovasyon alanına çekmek olarak belirtiyor. İnovasyon konusunda özellikle öğrencilerin daha Üniversite’deyken projeler üretmelerinin ve hayata geçirmelerinin öneminden bahsettiğimiz röportajımızda fikir üretmenin ve bu fikirleri somutlaştırmanın yöntemleri üzerine keyifli ve uzun bir sohbet gerçekleştirildi.

Sektör Diyor Ki Projesi kapsamında gerçekleştirilen tüm röportajlar Kariyer Merkezi internet sayfasında yer alacaktır. Ayrıca röportajların yazılı hallerine Kariyer Rehberi kitapçığında yer verilecektir. Üniversitemiz bölümlerine uygun olarak belirlenen önemli firma ve kurumların insan kaynakları müdürleri ve yetkilileriyle yapılacak röportajlarımız periyodik olarak devam edecektir.