Grafik Tasarım Öğrencilerimizle 41. GMK Sergisi’ni Ziyaret Ettik
29 Aralık 2022

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü işbirliğiyle, 41. Grafik Tasarım Sergisi’ni Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaret ettik.

Grafik Tasarım Meslek Kuruluşu’nun (GMK) 1981 yılından bu yana düzenlediği ve Türkiye’de grafik tasarımın belleği niteliğindeki Grafik Tasarım Sergisi’ne, öğrencilerimizle birlikte Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Amine Refika, Arş. Gör. Muhammed Halid Dağcı ve Arş. Gör. Hüma Abay katıldı.

GMK üyesi olma koşulu aranmaksızın tüm grafik tasarımcıların katıldığı ve 24 farklı kategoride sergilenen eserleri inceleyen öğrencilerimiz, kitap kapaklarından logo tasarımlarına, afiş çalışmalarından ürün etiketi ve ambalaj tasarımlarına kadar birçok alanda fikir ve ilham alma fırsatı buldu.